“Πρασινίζουν” οι εγχώριες αποστολές δεμάτων της Canada Post

Την επιλογή του carbon-neutral shipping, δηλ. των αποστολών απαλλαγμένων από τις εκπομπές άνθρακα, για τα δέματα εντός Καναδά θα έχουν οι χρήστες των υπηρεσιών της Canada Post.

Καθώς η Canada Post εργάζεται για να επιτύχει το στόχο των μηδενικών εκπομπών έως το 2050, προχωρά στη λήψη μέτρων για να βοηθήσει τους Καναδούς και τις εγχώριες επιχειρήσεις να προβούν σε βιώσιμες επιλογές αποστολών.

Ειδικότερα, όλες οι εγχώριες επιλογές αποστολών (Domestic Regular ParcelTM, Expedited ParcelTM),

καθώς και τα δέματα ανεξαρτήτου βάρους ή όγκου της Canada Post θα αποστέλλονται πλέον απαλλαγμένα από τις εκπομπές άνθρακα.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο “Εύρεση τιμής” της Canada Post, οι μικρές επιχειρήσεις και οι καταναλωτές μπορούν επίσης να δουν τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου που σχετίζονται με τις παραδόσεις τους και να επιλέξουν επιλογές αποστολής που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Να σημειωθεί ότι, το ταχυδρομείο του Καναδά έχει θέσει ως στόχο ως το 2050:

-Ένταξη στο στόλο της εταιρείας 14.000 ηλεκτρικά οχήματα έως το 2040 (50% ηλεκτρικά έως το 2030).

-Να πρασινίσει το portfolio της Canada Post, με νέες μηδενικών ρύπων εγκαταστάσεις, μετασκευές και αναβαθμίσεις ενεργειακής απόδοσης.

-Εγκατάσταση ΑΠΕ στις επαρχίες του Καναδά με τις υψηλότερες εκπομπές και συνεργασία με προμηθευτές ενέργειας για νέα έργα ΑΠΕ.

-Μείωση των εκπομπών σε όλη την αλυσίδα αξίας της Canada Post και συνεργασία με προμηθευτές και θυγατρικές για τη θέσπιση επιστημονικών στόχων εκπομπών έως το 2025.

Το άρθρο “Πρασινίζουν” οι εγχώριες αποστολές δεμάτων της Canada Post εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα