Πολλές οι ανακατατάξεις στις ταχυμεταφορές: Η DPD UK, που ανήκει στη γαλλική La Poste, εξαγόρασε τη CitySprint

Η DPD UK ανακοίνωσε την εξαγορά της CitySprint, της μεγαλύτερης εταιρείας παράδοσης αποστολών εντός 24 ωρών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη 

Η απόκτηση πραγματοποιείται για ένα άγνωστο ποσό και εξακολουθεί να υπόκειται σε κανονιστική άδεια.

Όταν γίνει πραγματικότητα η εξαγορά, η CitySprint θα είναι μέρος της DPDgroup, του δικτύου παράδοσης δεμάτων της GeoPost (το οποίο ανήκει στη La Poste, τον δεύτερο μεγαλύτερο ταχυδρομικό όμιλο στην Ευρώπη).

«Η CitySprint έχει

συνεχή ζήτηση για τις υπηρεσίες της, καθώς οι επιχειρήσεις απαιτούν πιο επείγουσες και χρονικά κρίσιμες παραδόσεις την ίδια μέρα», εξηγεί η DPD UK σε δελτίο τύπου.

Μετά την εξαγορά, οι πελάτες της DPD UK μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες παράδοσης της CitySprint στο Ηνωμένο Βασίλειο.

“Η παράδοση της ίδιας ημέρας είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της αγοράς logistics και γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόθεση να προσφέρουμε αυτή τη νέα και συναρπαστική υπηρεσία στην προσφορά των πελατών μας”, σχολιάζει η CEO της DPD UK Elaine Kerr.

«Ακόμη και πριν από την πανδημία, η ζήτηση τόσο για παραδόσεις την επόμενη μέρα όσο και για την ίδια μέρα ήταν στα ύψη και αυτή η τάση έχει κλιμακωθεί, κάτι που βλέπουμε να συνεχίζεται», συμπλήρωσε.

Το δίκτυο παράδοσης της CitySprint περιλαμβάνει περισσότερα από 30 κέντρα εξυπηρέτησης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με αυτά τα κέντρα, η CitySprint μπορεί να φτάσει πάνω από το 88% του ηπειρωτικού πληθυσμού μέσα σε μία ώρα.

The post Πολλές οι ανακατατάξεις στις ταχυμεταφορές: Η DPD UK, που ανήκει στη γαλλική La Poste, εξαγόρασε τη CitySprint appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα