Τραγωδία στον Πειραιά με νεκρό επιβάτη του Blue Horizon (videos). Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται μέλη του πληρώματος, τι αναφέρει η εταιρεία

Πνίγηκε χθες επιβάτης κατά την αναχώρηση του πλοίου Blue Horizon, της Bluestar Ferries που εκτελούσε το δρομολόγιο ΠειραιάςΗράκλειο.

Αρχικά το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν άνδρα 36 ετών που έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να εισέλθει στο πλοίο, ενώ είχαν λυθεί οι κάβοι.

Ωστόσο, την πλήρη ανατροπή στην

υπόθεση έφερε η δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει μέλη του πληρώματος του πλοίου να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια, να σπρώχνουν και μάλιστα δύο φορές τον 36χρονο που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο, με αποτέλεσμα ο επιβάτης να πέσει στη θάλασσα από όπου, ανασύρθηκε μετά από λίγο νεκρός.

Στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, θα οδηγηθούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, μετά τον θάνατο του επιβάτη.

Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στελέχη του πληρώματος του πλοίου έσπρωξαν δύο φορές τον άτυχο 36χρονο από το καταπέλτη όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

@mariosmavroudakos#πειραιας #bluehorizon pic.twitter.com/hrLFljK1wW

NEWS 24/7 (@News247gr) September 5, 2023

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος», αναφέρει η εταιρεία.

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε έξω από το πλοίο τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon pic.twitter.com/sc1z7SvVni

— kakajason (@kakajason50) September 5, 2023

Το άρθρο Τραγωδία στον Πειραιά με νεκρό επιβάτη του Blue Horizon (videos). Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται μέλη του πληρώματος, τι αναφέρει η εταιρεία εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
, pnigike-epivatis-tou-blue-horizon-pou-prospathouse-na-epivivastei-sto-ploio-ti-anaferei-i-etaireia.htm
Τυχαία Θέματα
Πνίγηκε, Blue Horizon,pnigike, Blue Horizon