Περισσότεροι από 280 σύνεδροι παρακολούθησαν το συνέδριο «Solutions 11» (photos)

Με τίτλο “Solutions 11: H εποχή της αβεβαιότητας και πως ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ”, το πρώτο συνέδριο φυσικής παρουσίας της μετά Covid εποχής έφερε όλη την αγορά «ξανά από κοντά».

Ένα συνέδριο “εργαλείο” για όσους δραστηριοποιούνται στα Logistics διοργανώθηκε από το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING, στις 24 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Φάρου, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

To event ξεχώρισε για την άρτια διοργάνωση, το πλούσιο networking, τη συμμετοχή

περισσότερων των 280 διευθυντικών στελεχών, από περισσότερες από 110 επιχειρήσεις. 25 κορυφαίοι ομιλητές τοποθετήθηκαν στις 4 θεματικές ενότητες του συνεδρίου και μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το 90% των logisticians σήμερα και τις λύσεις που προτείνουν.

Αποδείχθηκε, για μια ακόμα φορά, πως τα ελληνικά Logistics είναι ισχυρά και αναζητούν λύσεις. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ιδιοκτήτες και υψηλά ιστάμενα στελέχη επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα, παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και Solutions, γύρω από τους disruptors, το κόστος, το sustainability, τον ανασχεδιασμό της δομής και λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, το νέο μοντέλο Logistics, την έλλειψη του ανθρώπινου δυναμικού στα logistics, και προτάθηκε κατεύθυνση για το επόμενο plan των logistics στην εποχή της «ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ».

Επίσης, παρουσιάστηκαν τελευταία επιτυχημένα case studies από μεγάλες και μεσαίες εταιρείες, ενώ οι συμμετέχοντας ψήφισαν live σε θέματα που τους προβληματίζουν και έδωσαν την εκτίμησή τους για τις επερχόμενες αλλαγές στην αγορά.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας ήταν και το metaforepress.gr.

Για τις παρουσιάσεις και τα αποτελέσματα του livetelevoting επισκεφθείτε το www.scisce.eu

The post Περισσότεροι από 280 σύνεδροι παρακολούθησαν το συνέδριο «Solutions 11» (photos) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα