Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η ισχύς των Πιστοποιητικών Ελεγκτών ΚΤΕΟ ADR/ATP

Παρατείνεται ως τις 30 Ιουνίου η ισχύς των Πιστοποιητικών Ελεγκτών ΚΤΕΟ ADR/ATP λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του COVID στη χώρα μας.

Σε συνέχεια σχετικής κ.υ.α., με την οποία παρατείνονται τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διευκρινίζει τα εξής:

Με δεδομένο πως δεν υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως εξέτασης για την ανανέωση των πιστοποιητικών
ελεγκτών ΚΤΕΟ ADR/ATP και προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία των Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στο διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων πρόληψης διασποράς του COVID-19, παρατείνεται έως την 30η Ιουνίου 2021 η ισχύς όλων των πιστοποιητικών ελεγκτών ΚΤΕΟ ADR/ATP τα οποία, σύμφωνα με τη β΄ σχετική, λήγουν στις 31 Μαρτίου 2021.Με δεδομένο ότι η γ΄ σχετική κ.υ.α. προβλέπει συγκεκριμένες χρονικές περιόδους για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, είναι δυνατή η παρέκκλιση από αυτές λόγω των έκτακτων συνθηκών και συνεπώς μπορούν να διεξαχθούν εξετάσεις και εκτός των περιόδων αυτών εφόσον οι διατάξεις σχετικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας το επιτρέψουν.

The post Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η ισχύς των Πιστοποιητικών Ελεγκτών ΚΤΕΟ ADR/ATP appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Παρατείνεται, 30 Ιουνίου, Πιστοποιητικών Ελεγκτών ΚΤΕΟ ADRATP,parateinetai, 30 iouniou, pistopoiitikon elegkton kteo ADRATP