Οι Μεταφορές στο επίκεντρο: Σε ζωντανή μετάδοση η 2η ημέρα του ITC 2021

Σε ζωντανή μετάδοση η 2η ημέρα του 4ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2021, που συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

H 2η ημέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στις Μεταφορές. Ξεκινά με τους εναρκτήριους χαιρετισμούς από τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον αναπληρωτή τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ,

Χρήστο Γιαννούλη.

Μετά ακολουθεί το πάνελ για τις αστικές συγκοινωνίες και την αστική κινητικότητα, με την συμμετοχή στελεχών από ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, Αττικό Μετρό, ΙΜΕΤ / ΕΚΕΤΑ και Όμιλο Σαρακάκη.

Στη συνέχεια το πάνελ για τον σιδηρόδρομο, με την συμμετοχή στελεχών από ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ, Goldair και ALSTOM.

Στη συνέχεια το πάνελ για τις εμπορευματικές μεταφορές, τις ταχυμεταφορές και τα logistics, με την συμμετοχή στελεχών από DHL, ACS, ΕΛΤΑ Courier, EKOL Logistics και Premia Properties, ενώ μετά θα ακολουθήσει η βράβευση για τη Μεταφορική Εταιρεία της Χρονιάς. Το βραβείο θα παραλάβει η ACS.

Το συνέδριο θα κλείσει με το πάνελ για τις αερομεταφορές, με τη συμμετοχή στελεχών από ΥΠΑ, ΑΠΑ, Fraport, Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΟ GR (SKY express) και Ελληνικά Υδατοδρόμια.

The post Οι Μεταφορές στο επίκεντρο: Σε ζωντανή μετάδοση η 2η ημέρα του ITC 2021 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα