“Οι δυσκολίες και οι αβεβαιότητες για τον τουριστικό κλάδο θα μείνουν για αρκετό διάστημα μαζί μας”, δήλωσε ο Ευ. Βασιλάκης της AEGEAN

«Οδεύουμε προς τη σταδιακή έξοδο από την πανδημία.  Όμως οι δυσκολίες και οι αβεβαιότητες  για τον  τουριστικό κλάδο θα μείνουν για αρκετό ακόμη διάστημα μαζί μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ, ο πρόεδρος της AEGEAN, Ευτύχης Βασιλάκης.

«Πρέπει να προχωρήσουμε με σταθερά και προσεκτικά βήματα, μειώνοντας όσο είναι δυνατό τις πιθανότητες για πισωγυρίσματα και με κύριο όπλο φυσικά, τον εμβολιασμό.

Όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης του επισκέπτη στο ταξίδι και στη χώρα μας, αλλά και να επενδύσουμε στην ποιότητα και την καινοτομία των υπηρεσιών μας για να κερδίσουμε το στοίχημα  για βιώσιμη, σταθερή, ανάπτυξη του τουρισμού και της χώρας μας», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος υπογράμμισε – μεταξύ άλλων – ότι «μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα δύσκολο και απαιτητικό καλοκαίρι. Ήδη, βρισκόμαστε στο τέλος του Ιουνίου και πολλές βασικές μας αγορές ακόμα δεν έχουν επανεκκινήσει.

Αυτό το γεγονός αυξάνει την αβεβαιότητα και δυσχεραίνει κάθε πρόβλεψη μας για τους επόμενους μήνες. Σε αυτό το περιβάλλον, κάθε μέρα που περνάει, δεν μοιάζει με την προηγούμενη».

The post “Οι δυσκολίες και οι αβεβαιότητες για τον τουριστικό κλάδο θα μείνουν για αρκετό διάστημα μαζί μας”, δήλωσε ο Ευ. Βασιλάκης της AEGEAN appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα