«Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για την καθυστέρηση 20 μηνών στον Ε65», δήλωσε ο Ν. Παππάς

«Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για την καθυστέρηση 20 μηνών στον Ε65», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε εργοτάξια του Ε-65 και την εκκίνηση κατασκευής του βόρειου τμήματος έπειτα από την έγκριση της ΕΕ.

Σε ό,τι αφορά το βόρειο τμήμα του Ε-65, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, σε ανακοίνωσή του, τα ακόλουθα:

-Η έγκριση ήρθε με καθυστέρηση 20 μηνών, για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

είχε καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο του έργου στην Ε.Ε. ήδη από τον Μάιο του 2019.

-Το κόστος του έργου αυξάνεται κατά 38 εκατ. ευρώ για δαπάνες λειτουργίας. Η δική μας κυβέρνηση είχε πετύχει την παραίτηση των κατασκευαστών από ανάλογη απαίτηση για το νότιο τμήμα, το οποίο υλοποιείται από τον Ιανουάριο του 2019.

-Η Ν.Δ. φέρει βαρύτατες ευθύνες για την υλοποίηση του Ε65 συνολικά. Είναι γνωστές και οι καθυστερήσεις της, ήδη από το 2007, και οι μετέπειτα επιλογές της.

The post «Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για την καθυστέρηση 20 μηνών στον Ε65», δήλωσε ο Ν. Παππάς appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα