Στις 10 Αυγούστου μετατέθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την γραμμή 4 του Μετρό

Νέα παράταση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πρώτου τμήματος της γραμμής 4 του Μετρό έδωσε η Αττικό Μετρό. Έτσι, στις 10 Αυγούστου εκπνέει η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Στόχος της Αττικό Μετρό είναι, μέχρι το τέλος του χρόνου, να προχωρήσει η δεύτερη φάση της τεχνικής και οικονομικής προσφοράς,

έτσι ώστε, εντός του 2018, να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Αντικείμενο της σύμβασης, συνολικού ύψους 1,45 δισ. ευρώ (συν ΦΠΑ), είναι «η εκπόνηση της Οριστικής Μελέτης, της Μελέτης Εφαρμογής (ΜΕ), η κατασκευή των έργων Πολιτικού Μηχανικού, η προμήθεια, η εγκατάσταση, οι δοκιμές και η θέση σε λειτουργία του ηλεκτρομηχανολογικού και σιδηροδρομικού εξοπλισμού, η συντήρηση του Έργου, η εκπαίδευση του προσωπικού και η προμήθεια των ανταλλακτικών της Γραμμής 4 του Μετρό, Τμήμα Α’ Άλσος Βεΐκου – Γουδή».

Επίσης, στο έργο περιλαμβάνεται η προμήθεια τροχαίου υλικού, καθώς και η κατασκευή Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας και κτιρίου συντήρησης και επισκευών συρμών στο Αμαξοστάσιο Σεπολίων.

The post Στις 10 Αυγούστου μετατέθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την γραμμή 4 του Μετρό appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα