Μικρή μετάθεση των προσφορών (22/11) και για τους 14 συρμούς της γραμμής 1 (ηλεκτρικός)

Όπως στον διαγωνισμό για την προμήθεια 770 λεωφορείων, έτσι και στον διαγωνισμό για την ανακατασκευή 14 συρμών της γραμμής 1 (ηλεκτρικός), το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παράτεινε την ημερομηνία των προσφορών.

Έτσι, ως νέα καταληκτική ημερομηνία λήξης υποβολής των ̟προσφορών ορίστηκε η 22η Νοεμβρίου αντί της ορισθείσας 1ης Νοεμβρίου και η ηλεκτρονική

αποσφράγιση ορίστηκε στις 26 Νοεμβρίου αντί της ορισθείσας στις 5 Νοεμβρίου.

Αναγκαίο το «λίφτινγκ» στους συρμούς

Ο διαγωνισμός, ύψους 68 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ, πρόκειται να αναβαθμίσει την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των επιβατών της γραμμής 1 (ηλεκτρικός).

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορά στην ανακατασκευή των συρμών 8ης παραλαβής, οι οποίοι παρελήφθησαν από το 1983 έως το 1985 από τις εταιρείες MAN SE, Siemens AG και LEW.

Ο διαγωνισμός προβλέπει ότι οι συρμοί θα είναι πλήρως αναβαθμισμένοι και ικανοί για παραγωγική λειτουργία για τα επόμενα 25 χρόνια.

Το αντικείμενο του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει:

A) Την αναβάθμιση (μελέτη, ανασχεδίαση, προμήθεια/κατασκευή, εγκατάσταση εξοπλισμού, υπηρεσίες συντήρησης/επισκευής εξοπλισμού, προμήθεια ειδικών εργαλείων και διαγνωστικού εξοπλισμού, εκπαίδευση προσωπικού, δοκιμές και θέση σε λειτουργία) δέκα τεσσάρων συρμών των 5 οχημάτων, ύψους 68 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Το αντικείμενο του διαγωνισμού περιλαμβάνει: αντικατάσταση παραθύρων, καθισμάτων, συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, νέο δάπεδο και πλευρικά τοιχώματα, φωτισμό LED, νέο κλειστό κύκλωμα καμερών, οθόνες πληροφόρησης κοινού.

Οι συρμοί θα είναι προσβάσιμοι στα ΑμεΑ, ενώ προβλέπεται και η τοποθέτηση ζωνών ασφαλείας για τα αμαξίδια.

 B) Την προμήθεια Ανταλλακτικών Συρμών Αρχικής Υποστήριξης, ύψους 2 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

The post Μικρή μετάθεση των προσφορών (22/11) και για τους 14 συρμούς της γραμμής 1 (ηλεκτρικός) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα