Μετά τη DHL, και η UPS προχωρά στην παραγγελία 125 ηλεκτρικών φορτηγών της Tesla

Στη λίστα με τα ηχηρά ονόματα, που προχώρησαν σε προ-παραγγελία των ηλεκτρικών φορτηγών που κυκλοφόρησε η Tesla, προστέθηκε και η UPS, που παράγγειλε 125 «Semi».

Τα νέα οχήματα θα ενταχθούν στον υπάρχον στόλο εναλλακτικών καυσίμων και προηγμένης τεχνολογίας οχημάτων της εταιρείας, που αποτελείται από φορτηγά και τράκτορες τεχνολογίας φυσικού αερίου, προπανίου, ηλεκτρικής

ενέργειας και άλλων μη συμβατικών καυσίμων.

«Για πάνω από έναν αιώνα, η UPS έχει βοηθήσει τη βιομηχανία στη δοκιμή και την εφαρμογή τεχνολογιών για πιο αποδοτικές επιχειρήσεις διαχείρισης στόλου. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας αυτή μέσω της συνεργασίας μας με την Tesla.

Τα νέα αυτά ηλεκτρικά φορτηγά είναι έτοιμα να φέρουν μια νέα εποχή βελτιωμένης ασφάλειας, μειωμένων περιβαλλοντικών επιπτώσεων και μειωμένου κόστους κατοχής στόλου», σύμφωνα με τον Juan Perez chief information and engineering officer.

Υπενθυμίζεται ότι σε παραγγελίες των εν λόγω οχημάτων έχουν ήδη προχωρήσει οι DHL, Wal-Mart, Meijer, Loblaw και JB Hunt Transport.

The post Μετά τη DHL, και η UPS προχωρά στην παραγγελία 125 ηλεκτρικών φορτηγών της Tesla appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα