“Μεγαλώνει” o στόλος της CMA CGM Air Cargo, θα ενώνει Ασία – Β. Αμερική το προσεχές καλοκαίρι

Μόλις τρία χρόνια μετά τη σύστασή της, η CMA CGM Air Cargo θα συνδέει αεροπορικώς Ασία με Βόρεια Αμερική, αρχής γενομένης το καλοκαίρι του 2024, με την πρώτη παράδοση αεροπορικού φορτίου να προγραμματίζεται για τον προσεχή Ιούνιο.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Μάλιστα, για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση του νέου της δρομολογίου, η CMA CGM Air Cargo θα αποκτήσει εφέτος 2 Boeing

B777-200F, με το πρώτο αεροσκάφος να παραδίδεται τον Ιούνιο και το δεύτερο στο δ’ τρίμηνο του 2024.

Το πρώτο B777-200F θα εξυπηρετεί αεροδρόμια στο Χονγκ Κονγκ, το Σικάγο και τη Σεούλ, ενώ το δεύτερο θα συνδέει την ηπειρωτική Κίνα με τη Βόρεια Αμερική.

Σημειωτέον, αεροπορικές εμπορευματικές πτήσεις θα εκτελούνται από την Atlas Air.

Επίσης, στο α’ τρίμηνο του 2025 θα παραλάβει το τρίτο της B777-200F, το οποίο θα ενισχύσει τον στόλο της αεροπορικής επεκτείνοντας την εμβέλεια και τη διαθέσιμη χωρητικότητά της.

Το 2026, η παράδοση 8 Airbus A350F θα επιτρέψει στην CMA CGM Air Cargo να λειτουργεί ένα παγκόσμιο δίκτυο, καλύπτοντας τις ανάγκες logistics των πελατών στο air cargo.

Επί του παρόντος, ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 2 B777F και 3 A330F, τα οποία εδρεύουν στο hub του αεροδρομίου Charles de Gaulle (CDG) στο Παρίσι.

Το άρθρο “Μεγαλώνει” o στόλος της CMA CGM Air Cargo, θα ενώνει Ασία – Β. Αμερική το προσεχές καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
megalonei-o-stolos-tis-cma-cgm-air-cargo-tha-enonei-asia--v-ameriki-to-proseches-kalokairi.htm
Τυχαία Θέματα