Μεγάλη πτώση στα έσοδα των υπηρεσιών κινητικότητας το 2020 λόγω πανδημίας. Οι προβλέψεις για το 2021

Η συνεχιζόμενη πανδημία και οι κανόνες κοινωνικής απόστασης ανάγκασαν εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως να αλλάξουν την καθημερινή τους ρουτίνα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουν ή χρησιμοποιούν υπηρεσίες κινητικότητας.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Finaria.it, τα έσοδα από τις υπηρεσίες παγκόσμιας κινητικότητας μειώθηκαν κατά το ήμισυ εν μέσω της πανδημίας COVID-19 που μειώθηκαν στα 520 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020.

Η αγορά αναμένεται να ανακάμψει το 2021, με τα έσοδα να αυξάνονται κατά σχεδόν 62%, σε σχεδόν

842 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, ωστόσο 141 δισ. δολάρια λιγότερα από το 2017.

Έσοδα από πτήσεις και ταξί 200 δις δολάρια κάτω από τα επίπεδα πριν από τον COVID-19

Η αγορά υπηρεσιών κινητικότητας περιλαμβάνει πτήσεις, ταξί, εισιτήρια μεγάλων αποστάσεων με λεωφορείο και τρένα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων για κρατήσεις online και offline.

Το 2017, τα έσοδα του τμήματος παγκόσμιων υπηρεσιών κινητικότητας ανήλθαν σε 983,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της Statista.

Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στα 1,07 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι πτήσεις, τα ταξί και τα ταξίδια, ως τα δύο κορυφαία τμήματα, δημιούργησαν σχεδόν το 80% αυτής της αξίας.

Ωστόσο, η κρίση COVID-19 αποτέλεσε «σοκ» στην αγορά που αντιμετώπιζε ήδη αυξανόμενες περιβαλλοντικές προκλήσεις, νέες ρυθμιστικές τάσεις και μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των πελατών.

The post Μεγάλη πτώση στα έσοδα των υπηρεσιών κινητικότητας το 2020 λόγω πανδημίας. Οι προβλέψεις για το 2021 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα