Με 5 νέα στελέχη ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της η Gizelis SA

Η Gizelis SA εντάσσει στην ομάδα της πέντε νέα υψηλής τεχνικής κατάρτισης και εξειδίκευσης στελέχη, με στόχο να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και προϊόντα που διασφαλίζουν στους πελάτες της υψηλές επιδόσεις σε όρους παραγωγικότητας, ποιότητας, κόστους και αξιοπιστίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στην ομάδα της Gizelis SA ανήκουν πλέον οι:

Θανάσης Ανδρούτσος – Industrial Design EngineerΧρήστος
Γκουρτσογιάννης – Application EngineerΚωνσταντίνος Καμπούρης – Chief Technology OfficerΑντώνης Μανικάκης – Production Planning EngineerΗλίας Σουσδές – Technical Director

Σημειώνεται ότι, η Gizelis SA είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας στη χώρα μας. Μετράει περισσότερα από 55 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, όπου εξάγει πλέον άνω του 80% της παραγωγής της. Η παρουσία της έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών που στηρίζουν με επιτυχία τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής μεταποίησης.

Νεότερη εταιρεία του ομίλου είναι η Gizelis Robotics, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά.

Ο Ευάγγελος Γκιζελής, πρόεδρος του ομίλου Gizelis σημείωσε, «Στον όμιλο Gizelis είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας. Άλλωστε, μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας μπορεί να προσβλέπει σε μόνιμο και διακριτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και του Industry 4.0, μόνο όταν επενδύει διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και στο πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο. Με πολύ χαρά καλωσορίζω στην εταιρεία μας, τους νέους συναδέλφους στα νέα τους καθήκοντα με στόχο να κτίσουμε μια ισχυρή ομάδα που εγγυάται διαρκή ανάπτυξη προς όφελος των πελατών μας».

The post Με 5 νέα στελέχη ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της η Gizelis SA appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα