Μαζική στήριξη στη δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Καλοχωρίου

Τη δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Καλοχωρίου στηρίζουν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), η ΕΤΒΑ

ΒΙΠΕ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος /Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και οι δήμοι Δέλτα και Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό, πρωτοβουλία που ανέλαβε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), κυκλοφόρησε ενημερωτικό έντυπο σχετικά με τα οφέλη για τις επιχειρήσεις.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται, με το Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης Καλοχωρίου θα δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές (οδοποιία, υδραυλικά – αποχετευτικά δίκτυα, ενεργειακά – ευρυζωνικά δίκτυα κ.λπ.) και η περιοχή θα χαρακτηριστεί «εντός σχεδίου».

Επίσης, θα διαμορφωθούν οικοδομικά τετράγωνα, και κατ’ επέκταση βιομηχανικά οικόπεδα, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα επωφελούνται από τα εκτεταμένα κοινόχρηστα έργα υποδομής και τους ευνοϊκούς νέους όρους δόμησης.

Το άρθρο Μαζική στήριξη στη δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Καλοχωρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
maziki-stirixi-gia-ti-dimiourgia-tou-epicheirimatikou-parkou-exygiansis-kalochoriou.htm
Τυχαία Θέματα
Μαζική, Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Καλοχωρίου,maziki, epicheirimatikou parkou exygiansis kalochoriou