Κέντρο ψύξης, αποθήκευσης και διανομής 22.000 τ.μ. της Trastor στον Ασπρόπυργο

Δεσμευτικό προσύμφωνο για την απόκτηση του 100% των μετοχών της Πηλέας Κτηματική Α.Ε., ιδιοκτήτριας οικοπέδου 39.900 τετραγωνικών μέτρων στον Ασπρόπυργο Αττικής, υπέγραψε χθες η Trastor ΑΕΕΑΠ.

Στο εν λόγω οικόπεδο θα ανεγερθεί ένα σύγχρονο κέντρο ψύξης, αποθήκευσης και διανομής, με εκτιμώμενη συνολική επιφάνεια 22.000 τ.μ. 

Η συγκεκριμένη επένδυση θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού μεταβίβασης των μετοχών, μετά την πλήρωση συγκεκριμένων αιρέσεων

που προβλέπονται στο προσύμφωνο.

To συνολικό τίμημα θα διαμορφωθεί στη βάση της αξίας της καθαρής θέσης (NAV) της Πηλέας Κτηματικής, όπως αυτή θα προσδιοριστεί κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

«Καθώς οι επιχειρήσεις ευθυγραμμίζονται όλο και περισσότερο με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, η Trastor αυξάνει την ενσωμάτωση περιβαλλοντικών, κοινωνικών και εταιρικής διακυβέρνησης κριτηρίων στη λήψη των επενδυτικών της αποφάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρεία, ηγείται στην υιοθέτηση πρακτικών πράσινων επενδύσεων στον κλάδο των Logistics, διατηρώντας τη δέσμευση της ως προς τον σχηματισμό του πιο σύγχρονου χαρτοφυλακίου αποθηκευτικών χώρων στην Αττική», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Καζίνος, διευθύνων σύμβουλος της Trastor.

The post Κέντρο ψύξης, αποθήκευσης και διανομής 22.000 τ.μ. της Trastor στον Ασπρόπυργο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα