Καθαρά κέρδη 310 – 350 εκατ. εκτιμά εφέτος η Fraport. Στα 2,9 δις. τα έσοδα, εξαιτίας και της Ελλάδας

Άνοδο του κύκλου εργασιών στα 2,9 δις., έναντι 2,58 δις. το 2016 και καθαρά κέρδη 310 – 350 εκατ. εκτιμά η Fraport, εξαιτίας – κυρίως – της διεθνούς της επέκτασης.

Η Fraport, μέσω της Fraport Greece, ανέλαβε τον Απρίλιο τη διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας, ενώ σε σύντομο χρονικό

διάστημα αναμένεται να αναλάβει τη διαχείριση δυο αεροδρομίων της Βραζιλίας.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, η πρόβλεψη για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το οποίο έχει κάνει «άνοιγμα» στις low cost εταιρείες, αναφέρεται σε άνοδο επιβατών 2%-4%. Θετικές είναι οι εκτιμήσεις και για τα αεροδρόμια της Λίμα του Περού και του Χι Αν της Κίνας.

Αντίθετα, οι προκλήσεις παραμένουν στα αεροδρόμια της Αγ. Πετρούπολης της Ρωσίας και της Αττάλειας στην Τουρκία.

«Είμαστε αισιόδοξοι για το τρέχον οικονομικό έτος και περιμένουμε άνοδο κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, τόσο στους low cost carriers, όσο και στις παραδοσιακές εταιρείες.

Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε την διεθνή μας επέκταση, η οποία θα απελευθερώσει περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης», σημείωσε ο δ.σ. της εταιρείας Στέφαν Σούλτε, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016.

Β. Βεγιάζη

The post Καθαρά κέρδη 310 – 350 εκατ. εκτιμά εφέτος η Fraport. Στα 2,9 δις. τα έσοδα, εξαιτίας και της Ελλάδας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα