Καταγγελίες για διαφθορά στο ταχυδρομείο της Ρουμανίας

Να διερευνηθούν οι αποφάσεις και η διαχείριση που ασκεί η παρούσα Διοίκηση του ταχυδρομείου της Ρουμανίας (Posta Romana) καλεί την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης (BNS), Dumitru Costin.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το BNS απεύθυνε δημόσια έκκληση προς την ρουμανική κυβέρνηση να εκκινήσει άμεσα τη διαδικασία απομάκρυνσης της Διοίκησης από την ταχυδρομική υπηρεσία, κατηγορώντας την για διαφθορά.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πρόθυμος να εμφανιστεί ως BNS «ενώπιον των ανακριτικών οργάνων, μαζί με υπαλλήλους της Posta Romana, οι οποίοι με τη σειρά τους

θα παράσχουν πληροφορίες και έγγραφα που θα βοηθήσουν να ολοκληρωθούν γρήγορα και αποτελεσματικά οι έρευνες».

Ακόμη, προτείνει να διερευνηθούν όλες οι Υπηρεσίες της Posta Romana για να χυθεί άπλετο φως στα «κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην εταιρεία», ενώ παράλληλα ζητά να λογοδοτήσουν οι αρμόδιοι για το γεγονός ότι «σχεδόν 20.000 άνθρωποι συνεχίζουν να παραμένουν στη φτώχεια και με άθλιους μισθούς».

Αναφορικά με την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου του ταχυδρομικού παρόχου, διερωτήθηκε εάν «θα πρέπει να διαπιστωθεί εάν η εταιρεία δαπάνησε τα χρήματα που της δόθηκαν σωστά και έγκαιρα».

Βάσω Βεγ.

Το άρθρο Καταγγελίες για διαφθορά στο ταχυδρομείο της Ρουμανίας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
katangelies-gia-diafthora-sto-tachydromeio-tis-roumanias-posta-romana.htm
Τυχαία Θέματα