Η Ρωσία προσέφερε 100 εκατ. δολ. για τη στήριξη του σιδηροδρόμου κατά τη διάρκεια του Covid-19

Συνολικά 7,2 δισ. ρούβλια (100 δισ. δολ.) διέθεσε η ρωσική κυβέρνηση, με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων του σιδηροδρομικού κλάδου κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, πέραν των 62,23 δισ. ρουβλιών που ήταν προγραμματισμένο να δοθούν.

Μεταξύ των επιχειρήσεων που έλαβαν την έκτακτη αυτή οικονομική ένεση συγκαταλέγονται η Russian Railways (RZD), η Transcontainer και η Federal Passenger Company (FPK).

Αντίστοιχη ενίσχυση έλαβαν και οι εταιρείες θαλάσσιων και ποτάμιων μεταφορών (517 εκατ. ρούβλια), καθώς

και οι επιχειρήσεις οδικών (500 εκατ. ρούβλια) και αεροπορικών μεταφορών (90,3 δισ. ρούβλια).

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ρωσική κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή μια σειρά μέτρων για τη στήριξη σημαντικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλότοκων δανείων.

Τα κεφάλαια αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την κάλυψη δαπανών όπως το προσωπικό, τα ασφάλιστρα, η ενοικίαση και επισκευή χώρων και εξοπλισμού κ.ά.

Επίσης, οι επιχειρήσεις έλαβαν επιδοτήσεις για την κάλυψη εξόδων, μαζί με κρατικές εγγυήσεις που στόχο είχαν την αναδιάρθρωση υφιστάμενων ή την έκδοση νέων δανείων και ομολογιακών δανείων.

The post Η Ρωσία προσέφερε 100 εκατ. δολ. για τη στήριξη του σιδηροδρόμου κατά τη διάρκεια του Covid-19 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα