Η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής (28/1): Παραμένουν σε ισχύ απαγορεύσεις και διακοπές κυκλοφορίας

Σε νεότερη ενημέρωση προέβη η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με την “εικόνα” του οδικού δικτύου της Αττικής. Παραμένουν σε ισχύ διακοπές και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, λόγω των πρόσφατων έντονων καιρικών φαινομένων.

α) Διακοπές κυκλοφορίας:Επί της Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας,Επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θήβας, ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών,Επί της Διονύσου,
από το ύψος του «414» ΣΝΕΝ προς τον Αγ. Πέτρο. (Πεντέλη),Επί της συνέχειας της οδού Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό,Επί της Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την περιοχή της Ανατολής Ν. Μάκρη προς την Πεντέλη,Επί της Λ. Φυλής, από το ύψος της ταβέρνας «Το νέο φαράγγι» έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,Επί της οδού Κοκκινοπούλου από το ύψος της οδού Αλέκου Παναγούλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς ΚατεχάκηΑπαγόρευση κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, από 30η έως 45η χ/θ.β) Κίνηση οχημάτων μόνο αντιολισθητικές αλυσίδες:Επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θήβας, από ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων έως τα όρια Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Επί της Ε.Ο. Οινόης – Μαγούλας από το ύψος του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βοιωτία.

The post Η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής (28/1): Παραμένουν σε ισχύ απαγορεύσεις και διακοπές κυκλοφορίας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα