Η επίσημη ατζέντα του 5ου International Logistics Forum & Supply Chain Day του ILME (5 Απριλίου)

Το ILME ανακοίνωσε τη διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (European Logistics Association-ELA), του 5ου Διεθνούς Logistics Forum, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 5 Απριλίου και ώρες 16.00-20.00.

Το metaforespress.gr, εκτός από χορηγός επικοινωνίας, είναι και χορηγός του Forum,

στηρίζοντας εμπράκτως δράσεις που ενισχύουν τη διάχυση της γνώσης στον ευρύτερο κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών και logistics.

Το 5ο Διεθνές Logistics Forum, με θέμα “The Emerging Era of Logistics” δίνει το βήμα σε ομιλητές που εκπροσωπούν φορείς του κλάδου αλλά και εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην εφοδιαστική αλυσίδα, με στόχο να αναδειχθεί η αναδυόμενη εποχή των Logistics μετά την πανδημία.

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της νέας αυτής εποχής έχουν η συνεργατικότητα, η τεχνολογία και φυσικά ο ανθρώπινος παράγοντας και η εκπαίδευση.

Tο 4ο Διεθνές Logistics Forum, τον Φεβρουάριο του 2021, είχε εξαιρετική επιτυχία με τη συμμετοχή πάνω από 300 στελεχών από την αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αλλά και από τον ακαδημαϊκό χώρο, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική συμβολή της εκδήλωσης στη διάχυση της τεχνογνωσίας και των τάσεων από ελληνικές και διεθνείς εμπειρίες στο χώρο των Logistics εν μέσω πανδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του ILME.

The post Η επίσημη ατζέντα του 5ου International Logistics Forum & Supply Chain Day του ILME (5 Απριλίου) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα