Η bpost ολοκλήρωσε την εξαγορά της Active Ants, μεγαλύτερη έμφαση στις αυτοματοποιημένες συναλλαγές

Η bpostgroup ανακοίνωσε ότι κατέχει πλέον το 100% των μετοχών της Active Ants.

Αυτή η εξαγορά είναι σύμφωνη με τη στρατηγική συνεργασία που υπέγραψαν οι δύο εταιρείες το 2018.

Η αποστολή παραμένει η ίδια: η υποστήριξη δραστηριοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η Active Ants έχει εξειδίκευση στην αποτελεσματική ηλεκτρονική επεξεργασία παραγγελιών, με την εμπορία καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης, συλλογής και συσκευασίας παραγγελιών και

«σύζευξης» υπαλλήλων και ρομπότ στον χώρο εργασίας.

Αυτή η προσέγγιση από άκρο σε άκρο ταιριάζει απόλυτα με τις διασυνοριακές δραστηριότητες της bpostgroup και συμπληρώνει πλήρως τις εξατομικευμένες υπηρεσίες εκπλήρωσης που προσφέρει η Radial, όπως αναφέρεται.

Από την ίδρυσή της στην Ολλανδία το 2010, η Active Ants γνώρισε ισχυρή ανάπτυξη και τώρα διαθέτει πέντε σημεία σε τέσσερις χώρες (Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο).

Το κέντρο ηλεκτρονικής εκπλήρωσης στο Willebroek του Βελγίου διευρύνθηκε τον Απρίλιο ως «απάντηση» στην αυξανόμενη ζήτηση για υποστήριξη logistics από ηλεκτρονικά καταστήματα. Η εταιρεία επεξεργάζεται εκατομμύρια παραγγελίες για ηλεκτρονικά καταστήματα σε διάφορους τομείς.

Το άρθρο Η bpost ολοκλήρωσε την εξαγορά της Active Ants, μεγαλύτερη έμφαση στις αυτοματοποιημένες συναλλαγές εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-bpost-oloklirose-tin-exagora-tis-active-ants-megalyteri-emfasi-stis-aftomatopoiimenes-synallages.htm
Τυχαία Θέματα