Η Wizz Air στηρίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες με 100.000 δωρεάν θέσεις από γειτονικές χώρες

Η Wizz Air ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τους Ουκρανούς πρόσφυγες προσφέροντάς τους 100.000 δωρεάν θέσεις* σε όλες τις πτήσεις της που αναχωρούν από τις συνοριακές χώρες της Ουκρανίας (Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία).

Μάλιστα, η αεροπορική δεσμεύεται να βοηθήσει τους πρόσφυγες να φτάσουν στον τελικό τους προορισμούς, όπου κι αν αυτός βρίσκεται.

Η Wizz Airγνωρίζοντας ότι πολλοί πρόσφυγες

έχουν ήδη αρχίσει να μετακινούνται και ενδέχεται να έχουν αποκλειστεί σε άλλες τοποθεσίες, θα διαθέσει επίσης ειδικούς ναύλους 29,99* ευρώ σε όλες τις άλλες πτήσεις (εξαιρουμένων των ΗΑΕ, της Ισλανδίας και των Καναρίων Νήσων), καθώς και αντίστοιχους ναύλους 69,99* ευρώ σε όλες τις πτήσεις προς ΗΑΕ, Ισλανδία και Κανάρια Νησιά.

Οι Ουκρανοί πολίτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση μπορούν να το κάνουν στη διεύθυνση: https://wizzair.com/#/rescue.

Οι 100.000 δωρεάν θέσεις και τα ειδικά προσφερόμενα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για ταξίδια όλο τον Μάρτιο. Οι επιβάτες θα πρέπει να προσκομίσουν τον ουκρανικό τους διαβατήριο/τον αριθμό ταυτότητας κατά την κράτηση και να επιδείξουν το ουκρανικό διαβατήριο/ταυτότητά τους κατά το check-in.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

The post Η Wizz Air στηρίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες με 100.000 δωρεάν θέσεις από γειτονικές χώρες appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα