Η Stobart Europe ενισχύει τη θέση της στην εφοδιαστική αυτοκινήτων, εξαγόρασε την Soloja

Η Stobart Europe απέκτησε τη Soloja Autotransporte, σε μια κίνηση που αποσκοπεί στην ενίσχυση των υπηρεσιών εφοδιαστικής οχημάτων στην Ευρώπη.

Η Stobart Europe (πρώην Walon), η οποία αποτελεί τμήμα του ομίλου Culina, δήλωσε ότι η αποκτηθείσα εταιρεία θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και θα δημιουργήσει ένα πιο αποτελεσματικό δίκτυο μεταφορών για τις παραδόσεις οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι, οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν

γνωστοποιηθεί.

«Η Suloja και η Stobart Europe είναι συμπληρωματικές εταιρείες», δήλωσε ο Raf Hustinx, διευθύνων σύμβουλος της Stobart Europe. «Και οι δύο εταιρείες είναι ισχυροί οργανισμοί με καλή φήμη στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας αυτοκινήτων. Είναι μια εξαγορά που θα είναι επωφελής για όλους τους εργαζόμενους και τους πελάτες και θα ενισχύσει τη θέση της Stobart Europe ως βασικό παράγοντα στα logistics αυτοκινήτων στην Ευρώπη».

Ο όμιλος Culina εξαγόρασε τη Stobart Europe όταν απέκτησε την GreenWhiteStar Acquistions το 2021. Αυτή η εξαγορά περιελάμβανε επίσης τις Stobart (Ηνωμένο Βασίλειο), iForce, The Pallet Network και The Logistics People.

Το άρθρο Η Stobart Europe ενισχύει τη θέση της στην εφοδιαστική αυτοκινήτων, εξαγόρασε την Soloja εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-stobart-europe-enischyei-ti-thesi-tis-stin-efodiastiki-aftokiniton-exagorase-tin-soloja.htm
Τυχαία Θέματα