Η Sarmed ανέλαβε την αποθήκευση και διανομή της Miele, ανανέωσε με Barilla Hellas και FrieslandCampina Hellas

Μια νέα σημαντική συνεργασία υλοποίησε η SARMED, προχωρώντας παράλληλα στην ανανέωση δυο υφιστάμενων.

Ειδικότερα, η SARMED συμφώνησε με τη Miele Hellas για τη διαχείριση του συνόλου των προϊόντων της σε επίπεδο αποθήκευσης, διαλογής και διανομής των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα για τα φυσικά

καταστήματα, τις B2B, καθώς και B2C συνεργασίες (home deliveries), αλλά και την υποστήριξη των e-shop αναγκών που είναι προτεραιότητα για την Miele Hellas.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Miele με πίστη στην ιδέα της αέναης βελτίωσης μέσω του μότο «Πάντα Καλύτερα» συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας στους πελάτης της, τα οποία θέτουν τις προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδοσης, ευκολίας χρήσης, ενεργειακής κλάσης, σχεδιασμού και υπηρεσιών. Για περισσότερα από 120 χρόνια τα τέλεια αποτελέσματα έχουν γίνει επιτακτική ανάγκη για τη Miele.

Και η Miele επέλεξε τη SARMED ως την πιο αξιόπιστη λύση στις υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης του πιο διακεκριμένου και επιθυμητού premium brand οικιακών συσκευών».

Ανανέωση συνεργασιών

Παράλληλα, η SARMED ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με:

-τη Barilla Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και ηγέτιδα στην κατηγορία ζυμαρικών και σαλτσών, για το μεταφορικό της έργο, από τις εγκαταστάσεις της στη Θήβα προς το δίκτυο πωλήσεών της ανά την Ελλάδα και

-την FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ για μέρος του μεταφορικού της έργου για την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας.

Η FrieslandCampina διαθέτει στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα γαλακτοκομικών, μεταξύ των οποίων και τα προϊόντα MILNER, FINA, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ, κλπ.

The post Η Sarmed ανέλαβε την αποθήκευση και διανομή της Miele, ανανέωσε με Barilla Hellas και FrieslandCampina Hellas appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα