Η SKY express μεγαλώνει: Παρέλαβε το πρώτο Airbus A321 neo

Μεγαλώνει η SKY express. Η αεροπορική παρέλαβε, πριν από λίγες ημέρες, το πρώτο Airbus A321 neo, έπειτα από την ανακοίνωση του διευρυμένου θερινού προγράμματος.

Του Φώτη Φωτεινού

Η αεροπορική έχει εξαγγείλει ότι θα παραλάβει εφέτος 2 Airbus A321 neo (το δεύτερο A321 αναμένεται το επόμενο διάστημα), τα οποία θα προστεθούν στα 9 Airbus

A320 και 12 ATR που διαθέτει.

Πέρυσι η SKY express διακίνησε 3,5 εκατ. επιβάτες και φέτος αναμένεται να σημειώσει νέο ρεκόρ, εάν αναλογιστεί κανείς ότι, μονάχα στο θερινό πρόγραμμα θα διαθέσει 3,8 εκατ. θέσεις.

Το θερινό πρόγραμμα του 2023 της SKY express

Στις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, το Λονδίνο (Gatwick), το Μιλάνο, το Μόναχο, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Σόφια στο φετινό καλοκαίρι της εταιρείας προστίθενται οι εξής προορισμοί:

το Άμστερνταμ, η Λιλ, η Λυών, η Μασσαλία και η Νάντη, η Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, το Weeze της Γερμανίας, το Κόσιτσε της Σλοβακίας, η Βαρσοβία και οι πόλεις Gdansk, Poznan, Katowice, Rzeszów και Wroclaw της Πολωνίας, το Βουκουρέστι, η Τιμισοάρα, το Ιάσιο, η Targu Mureș, η Cluj-Napoca, και η πόλη Sibiu (Τρανσυλβανία) της Ρουμανίας.

Επίσης, η SKY express ενισχύει ακόμα περισσότερο τις απευθείας πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των Επτανήσων, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σύνδεση της Αθήνας με το δίκτυο εσωτερικού που εξυπηρετεί η εταιρεία όλο τον χρόνο.

Συνολικά, η αεροπορική θα διαθέσει τη θερινή περίοδο 3,8 εκατ. προσφερόμενες θέσεις, αυξημένες κατά 20% σε σχέση με πέρυσι, επιχειρώντας από και προς 64 αεροδρόμια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το άρθρο Η SKY express μεγαλώνει: Παρέλαβε το πρώτο Airbus A321 neo εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα