Η DSV εισέρχεται στην αγορά του self-storage (αυτοαποθήκευση). Τον Οκτώβριο τα εγκαίνια του “Smarter Storage”

Η δανέζικη DSV εισέρχεται στην αγορά της αυτοαποθήκευσης (self-storage). Την 1η Οκτωβρίου, η DSV θα εγκαινιάσει την πρώτη μονάδα self-storage “Smarter Storage”, η οποία θα λειτουργεί και θα διατίθεται ξεχωριστά από τις B2B υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία.

«Διαθέτουμε εκτεταμένη τεχνογνωσία στην αποθήκη και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσθέσουμε αξία στην αγορά αυτοαποθήκευσης, εισάγοντας μια καινοτόμο, ψηφιακή λύση

που καθιστά το self-storage εύκολα προσβάσιμο και βολικό για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της DSV Group Property, Brian Winther Almind.

Ο πυρήνας της νέας φιλοσοφίας που αναπτύχθηκε από την DSV είναι μια 100% ψηφιακή πλατφόρμα, με την εφαρμογή “Smarter Storage” να αποτελεί το «στοιχείο-κλειδί».

Οι πελάτες θα μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή στο τηλέφωνο ή το tablet για να εισέλθουν στην, χωρίς προσωπικό, εγκατάσταση.

Επίσημη «πρώτη» στην Κοπεγχάγη

Η πρώτη εγκατάσταση “Smarter Storage” κατασκευάστηκε πρόσφατα στην Κοπεγχάγη και περιλαμβάνει 5.500 τ.μ. αποθηκευτικού χώρου, χωρισμένου σε περισσότερα από 700 δωμάτια και διαμερίσματα.

Τα γκαράζ του κτηρίου έχουν άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο και τα άλλα δωμάτια είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω ευρύχωρων ανελκυστήρων.

«Το στρατηγικό βήμα στην αγορά αυτοαποθήκευσης έχει μεγάλες δυνατότητες», σύμφωνα με τον Brian Winther Almind.

Μετά το λανσάρισμα του πρώτου “Smarter Storage” στην Κοπεγχάγη, η DSV σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα ακόμη, χωρίς να αποκαλύπτεται το που, με βασικό στόχο το concept να μεταφερθεί και σε άλλες χώρες, στις οποίες η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και logistics.

Β. Βεγ. 

The post Η DSV εισέρχεται στην αγορά του self-storage (αυτοαποθήκευση). Τον Οκτώβριο τα εγκαίνια του “Smarter Storage” appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
DSV, -storage, Οκτώβριο, “Smarter Storage”,DSV, -storage, oktovrio, “Smarter Storage”