Η DB Schenker πραγματοποίησε τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ μεταξύ Ευρώπης – Νότιας Αμερικής

Την πρώτη της υπερατλαντική πτήση τσάρτερ, που θα ενώνει Ευρώπη με Νότια Αμερική, πραγματοποίησε στις αρχές Αυγούστου η DB Schenker.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινά από την Ολλανδία και θα φτάνει στη Βραζιλία, έπειτα από δύο στάσεις στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εβδομαδιαία πτήση παρέχει χωρητικότητα 50 τόνων, ενώ σκοπό έχει «να επεκτείνει το αναπτυσσόμενο δίκτυο διηπειρωτικών πτήσεων της DB Schenker».

Κάθε Κυριακή βράδυ,

η πτήση θα αναχωρεί από το Άμστερνταμ (AMS) και θα σταματά σε Νέα Υόρκη (JFK) και Μαϊάμι (MIA) τη Δευτέρα, προτού φτάσει στο Viracopos (VCP) κοντά στο Σάο Πάολο την ίδια μέρα.

Ακολούθως, την Τρίτη θα εκτελείται απευθείας σύνδεση για το Μπουένος Άιρες (EZE) στην Αργεντινή και την Τετάρτη για το Σαντιάγο της Χιλής (SCL).

Όπως ανακοινώθηκε, αεροπορική η οποία συνεργάζεται με την DB Schenker θα εκτελεί το νέο υπερατλαντικό δρομολόγιο με αεροσκάφη τύπου Boeing 767, ενώ η ενδιάμεση στάση στο Μαϊάμι «θα δώσει πρόσβαση σε πολλούς περαιτέρω προορισμούς στο portfolio του αερομεταφορέα».

The post Η DB Schenker πραγματοποίησε τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ μεταξύ Ευρώπης – Νότιας Αμερικής appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα