Γιατί τα φορτηγά είναι τόσο σημαντικά για την κοινωνία και την οικονομία; Εξηγεί ο M. Lundstedt της ACEA

Σε ένα σύντομο βίντεο ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επαγγελματικών Οχημάτων της ACEA και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Volvo, Martin Lundstedt, εξηγεί γιατί τα φορτηγά είναι τόσο σημαντικά για την οικονομία και την κοινωνία της ΕΕ.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Σύμφωνα με τον Lundstedt, τα φορτηγά αποτελούν τον πιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο μεταφοράς, και παράλληλα είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ευρύτερου ευρωπαϊκού συστήματος της εφοδιαστικής και των μεταφορών.

Όπως

επισημαίνει, «Οι περισσότερες από τις καθημερινές μας ανάγκες -όπως φρέσκα τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ ή φάρμακα- εξαρτώνται από τα φορτηγά σε κάποιο σημείο κατά τη διανομή τους.

Ομοίως, αρκετές βασικές δημόσιες υπηρεσίες παρέχονται με φορτηγά, όπως η συλλογή απορριμμάτων, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι κατασκευαστικές υπηρεσίες.

Σε πρόσφατους καιρούς κρίσεων, η βιομηχανία επαγγελματικών οχημάτων απέδειξε για άλλη μια φορά τον ζωτικό της ρόλο για τη λειτουργία των κοινωνιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να παραδίδουν αγαθά στους καταναλωτές και να προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς σε επιχειρηματικούς εταίρους».

The post Γιατί τα φορτηγά είναι τόσο σημαντικά για την κοινωνία και την οικονομία; Εξηγεί ο M. Lundstedt της ACEA appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα