Έτοιμο το πρώτο “πράσινο” κέντρο επισκευής τροχαίου υλικού της VTG στο Βραδεμβούργο

Την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου κλιματικά ουδέτερου κέντρου συντήρησης και επισκευής τροχαίου υλικού στην πόλη Grossräschen του Βραδεμβούργου ανακοίνωσε η VTG.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Το κέντρο καλύπτει συνολική μια έκταση 11.000 τ.μ., έχει δυνατότητα συντήρησης περίπου 2.000 εμπορευματικών βαγονιών της εταιρείας ετησίως, ενώ θα απασχολούνται σε αυτό περίπου 40 εργαζόμενοι.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το LinkedIn της VTG GmbH

Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσω των σελίδων κοινωνικής

δικτύωσης της VTG, με την εταιρεία να σημειώνει ότι: «Με αυτή τη νέα εγκατάσταση, θα είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των συνεργείων συντήρησης μας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

Αυτό είναι ένα περαιτέρω βήμα προς την αποστολή μας να παρέχουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το LinkedIn της VTG GmbH

Επιπλέον, το κέντρο αποτελεί ουσιαστικό μέρος της εφαρμογής της στρατηγικής εταιρικής βιωσιμότητας. Δεσμευόμαστε για “πράσινη” ενέργεια και καινοτόμες τεχνολογίες μείωσης των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων και την προώθηση βιώσιμων λύσεων.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το LinkedIn της VTG GmbH

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να δημιουργήσουμε περίπου 40 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή Großräschen. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε σε αφοσιωμένους ειδικούς την ευκαιρία να εξελιχθούν.

Μαζί με συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες και πολιτικούς γιορτάσαμε χθες τα εγκαίνια του εργαστηρίου. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το έργο και συνέβαλαν στην επιτυχία του!».

Το άρθρο Έτοιμο το πρώτο “πράσινο” κέντρο επισκευής τροχαίου υλικού της VTG στο Βραδεμβούργο εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
etoimo-to-proto-prasino-kentro-episkevis-trochaiou-ylikou-tis-vtg-sto-vrademvourgo.htm
Τυχαία Θέματα
Έτοιμο, “πράσινο”, VTG, Βραδεμβούργο,etoimo, “prasino”, VTG, vrademvourgo