Επιστολές της ΠΟΣ – ΜΣΤ σε ΟΣΕ και Hellenic Train για τη μη πραγματοποίηση δρομολογίων στην Περιφέρεια

Επιστολές σε ΟΣΕ και Hellenic Train σχετικά με τη μη πραγματοποίηση δρομολογίων στην Περιφέρεια απέστειλε, πριν από λίγες ημέρες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Η επιστολή στη Hellenic Train

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών και παραπόνων αναφορικά με την μη εκτέλεση δρομολογίων στην

περιφέρεια, τα οποία προβλέπονται από τη σύμβαση για τις άγονες γραμμές.

Τα δρομολόγια που δεν εκτελούνται, πραγματοποιούνται με οδικά μέσα.

Ζητάμε να μας γνωρίσετε εγγράφως τους λόγους, για τους οποίους η HELLENIC TRAIN δεν πραγματοποιεί τα δρομολόγια, τα οποία έχουν προγραμματιστεί, ώστε να εργαστούμε από κοινού για την επίλυση του προβλήματος, αλλά και να απαντήσουμε υπεύθυνα στα Σωματεία – Μέλη μας.

H επιστολή στον ΟΣΕ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών και παραπόνων αναφορικά με την μη εκτέλεση δρομολογίων στην περιφέρεια, τα οποία προβλέπονται από τη σύμβαση για τις άγονες γραμμές.

Τα δρομολόγια που δεν εκτελούνται, πραγματοποιούνται με οδικά μέσα.

Ζητάμε να μας γνωρίσετε εγγράφως τους λόγους, για τους οποίους η ΟΣΕ Α.Ε. δεν πραγματοποιεί τα δρομολόγια, τα οποία έχουν προγραμματιστεί, ώστε να εργαστούμε από κοινού για την επίλυση του προβλήματος, αλλά και να απαντήσουμε υπεύθυνα στα Σωματεία – Μέλη μας.

Το άρθρο Επιστολές της ΠΟΣ – ΜΣΤ σε ΟΣΕ και Hellenic Train για τη μη πραγματοποίηση δρομολογίων στην Περιφέρεια εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
epistoles-tis-pos--mst-se-ose-kai-hellenic-train-gia-ti-mi-pragmatopoiisi-dromologion-stin-perifereia.htm
Τυχαία Θέματα