Έναν ακόμη διεθνή τερματικό σταθμό λεωφορείων αποκτά η Μόσχα

Έναν ακόμη διεθνή τερματικό σταθμό λεωφορείων θα αποκτήσει η Μόσχα.

Πρόκειται για τον σταθμό Krasnogvardeyskiy, ο οποίος εκτιμάται ότι θα ανοίξει της πύλες του τέλη του 2022 ή αρχές του 2023.

Το νέο terminal θα αντικαταστήσει έναν παλαιότερο σταθμό λεωφορείων, καθώς «η αύξηση κυκλοφορίας των λεωφορείων απαιτεί έναν ολοκληρωμένο τερματικό σταθμό», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Maksim Liksutov, Αντιδήμαρχος Μεταφορών της Μόσχας.

Εκτιμάται ότι συνολικά 2,5 χιλιάδες επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον σταθμό Krasnogvardeyskiy ημερησίως, ενώ το επιβατικό κοινό θα μπορεί

να ταξιδεύει σε πόλεις στη νότια, νοτιοανατολική και νοτιοδυτική Ρωσία, καθώς και σε γειτονικές χώρες.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η Μόσχα έχει βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες υπεραστικών λεωφορείων. Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 σύγχρονοι τερματικοί σταθμοί λεωφορείων στην πόλη που παρέχουν συνδέσεις με διάφορους κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τον Liksutov, από την αρχή του έτους, εκτιμάται ότι 2,5 εκατομμύρια πολίτες έχουν χρησιμοποιήσει τα terminals και τους σταθμούς λεωφορείων της Μόσχας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, όλοι οι τερματικοί σταθμοί λεωφορείων διαθέτουν άνετες αίθουσες αναμονής, δωμάτια φροντίδας βρεφών, χώρους αποθήκευσης αποσκευών, δωρεάν Wi-Fi, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, καφετέριες, σταθμούς φόρτισης και γραφεία πληροφοριών. Επίσης, η υποδομή είναι πλήρως προσαρμοσμένη για επιβάτες με αναπηρία, ενώ υπάρχουν ειδικά εξοπλισμένα εκδοτήρια, ανελκυστήρες και μπάνια.

Β. Βεγιάζη

The post Έναν ακόμη διεθνή τερματικό σταθμό λεωφορείων αποκτά η Μόσχα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Μόσχα,moscha