Φωτοβολταϊκό σταθμό και στο συγκρότημα αποθηκών της στη Σίνδο εγκατέστησε η SARMED

Η SARMED συνεχίζει να αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις της με προδιαγραφές που εναρμονίζονται με τις σύγχρονες πρακτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε η κατασκευή, τοποθέτηση και σύνδεση φωτοβολταϊκού σταθμού στο συγκρότημα αποθηκών της και στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν φ/β σταθμό ετήσιας παραγωγής περίπου 0,9 ΜWh και συνολικής ισχύος συστήματος 600 kW, ο οποίος θα λειτουργεί

ως ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας διοχετεύοντας την παραγόμενη ενέργεια στην εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση κι έτσι θα μειώνει σημαντικά τη ζήτηση από το Δημόσιο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η εταιρεία ευχαριστεί, σε ανακοίνωσή της, την CONSAR, ιδιοκτήτρια του συγκροτήματος αποθηκών, η οποία συνέβαλε χρηματοδοτικά στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις αρχές του 2024, η εταιρεία εγκατέστησε φβ/ σταθμό ετήσιας παραγωγής περίπου 1,4 ΜWh και συνολικής ισχύος συστήματος 900 kWp στο συγκρότημα αποθηκών της «Τρύπιο Λιθάρι» στη Μάνδρα Αττικής.

Το άρθρο Φωτοβολταϊκό σταθμό και στο συγκρότημα αποθηκών της στη Σίνδο εγκατέστησε η SARMED εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
egkatastasi-fotovoltaikou-stathmou-kai-sto-sygkrotima-apothikon-tis-sarmed-sti-sindo.htm
Τυχαία Θέματα