Έγινε αποδεκτή η Συμφωνία για τις διεθνείς μεταφορές ευπαθών τροφίμων και τον ειδικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιείται γι’ αυτές (ΑTP)

Έγινε αποδεκτή από τη χώρα μας η Συμφωνία για τις διεθνείς μεταφορές ευπαθών τροφίμων και τον ειδικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιείται γι’ αυτές τις μεταφορές (ΑTP), όπως αυτή υπογράφηκε στη Γενεύη την 1η Σεπτεμβρίου 1970 και των τροποποιήσεών της που τέθηκαν σε ισχύ από την 6η Ιουλίου 2020.

Όπως σημειώνεται σε σχετική απόφαση, που φέρει την υπογραφή των υπουργών Εξωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, και δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», η Συμφωνία στόχο έχει αφενός

να βελτιώσει τις συνθήκες διατήρησης της ποιότητας των ευπαθών τροφίμων κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους, ειδικά στο διεθνές εμπόριο, και αφετέρου να φέρει βελτίωση αυτών των συνθηκών προωθώντας την διεύρυνση του εμπορίου ευπαθών τροφίμων.

Διαβάστε αναλυτικά το πλήρες περιεχόμενο της Συμφωνίας πατώντας ΕΔΩ (Η ελληνική μετάφραση του κειμένου ξεκινά στην σελ. 105).

The post Έγινε αποδεκτή η Συμφωνία για τις διεθνείς μεταφορές ευπαθών τροφίμων και τον ειδικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιείται γι’ αυτές (ΑTP) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα