Διευρύνει τη διεθνή της παρουσία η Fraport. Ανέλαβε τη διαχείριση 2 αεροδρομίων στη Βραζιλία

Διευρύνει τη διεθνή της παρουσία η Fraport. Mετά την Ελλάδα, η γερμανική εταιρεία επεκτάθηκε στη Βραζιλία, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση δυο αεροδρομίων.

Πρόκειται για τα αεροδρόμια Fortaleza (FOR) και Porto Alegre (POA), αναλαμβάνοντας το πρώτο για 30 χρόνια και το δεύτερο για 25 χρόνια.

Η Fraport κέρδισε τις παραχωρήσεις των δυο

αεροδρομίων τον Μάρτιο του 2017, εξαγγέλλοντας επενδύσεις 600 εκατ. BRL, σε κάθε αερολιμένα, για έργα βελτίωσης υποδομών και ανάπτυξης.

Ο Δρ Stefan Schulte, πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου της Fraport AG, τόνισε ότι «με το Porto Alegre και τη Fortaleza έχουμε τώρα τρία αεροδρόμια στη Νότια Αμερική και συνολικά 30 αεροδρόμια, όπου δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως».

Υπενθυμίζεται ότι η Fraport, μέσω της Fraport Greece, ανέλαβε τον Απρίλιο του 2017 τη διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας, διαθέτοντας παρουσία και σε Βάρνα, Μπουργκάς, Λίμα, Χιάν, Φρανκφούρτη (αποτελεί τη “ναυαρχίδα” της Fraport, αλλά και το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας), Αννόβερο, Λιουμπλιάνα, Αγ. Πετρούπολη και Αττάλεια.

Β. Βεγιάζη

The post Διευρύνει τη διεθνή της παρουσία η Fraport. Ανέλαβε τη διαχείριση 2 αεροδρομίων στη Βραζιλία appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα