Διευρυμένη συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ AEGEAN και Emirates

Η Emirates ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε μία νέα συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού με την AEGEAN, επιτρέποντας στους πελάτες της να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς, μέσω Αθήνας, χρησιμοποιώντας ένα μόνο εισιτήριο.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Η Emirates

θα τοποθετήσει τον κωδικό της στις πτήσεις της AEGEAN, παρέχοντας στους πελάτες της πτήσεις σε Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η AEGEAN θα τοποθετεί επίσης τον κωδικό της σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας, προκειμένου οι πελάτες της να επωφεληθούν από τον κόμβο της εταιρείας στο Ντουμπάι.

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Emirates και η AEGEAN θα αυξήσουν περαιτέρω το δίκτυο κοινής χρήσης κωδικών για να συμπεριλάβουν οκτώ ακόμη ευρωπαϊκές περιφερειακές διαδρομές μέσω Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου και της Νάπολης, μεταξύ άλλων, καθώς και προς τα δυτικά στις πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) από την Αθήνα και New York (JFK) από το Μιλάνο.

Η Emirates εξυπηρετεί επί του παρόντος, την Αθήνα, με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις που εκτελούνται με Boeing 777.

Αυτά τα πρόσθετα δρομολόγια κοινού κωδικού θα υπόκεινται στη λήψη των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων.

The post Διευρυμένη συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ AEGEAN και Emirates appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα