Αποκατάσταση βλαβών και ζημιών στο Επιχειρηματικό Πάρκο Αλεξανδρούπολης

Μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην περιοχή του Αβάντα, που επηρέασε και το Επιχειρηματικό Πάρκο Αλεξανδρούπολης, η ΕΤΒΑ ξεκίνησε την αποκατάσταση των ζημιών που εκδηλώθηκαν στις υποδομές του Πάρκου.

Όπως αναφέρει η ΕΤΒΑ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επόμενη μέρα της κατάσβεσης της πυρκαγιάς και αφού είχε διασφαλιστεί η απομάκρυνση κινδύνου, έλαβε χώρα η εκτίμηση της κατάστασης.

Φωτογραφικό υλικό αναρτημένο
στο LinkedIn της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ.

Η ΕΤΒΑ άμεσα αποκατάστησε την ηλεκτροδότηση δύο γεωτρήσεων του δικτύου οι οποίες είχαν υποστεί σημαντικές καταστροφές σε περιοχή εκτός του Πάρκου.

Η αποκατάσταση έγινε με την συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή για την αποκατάσταση των εναέριων στύλων που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά.

Με τον τρόπο αυτό η ΕΤΒΑ παρέχει ύδρευση με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, προκειμένου να εξυπηρετήσει ανάγκες των επιχειρήσεων.

Φωτογραφικό υλικό αναρτημένο στο LinkedIn της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ.

Για την αποτροπή τυχόν αναζωπυρώσεων σε όμορες περιοχές των επιχειρήσεων με δυνητική επικινδυνότητα, ολοκληρώθηκε η υλοτόμηση και απομάκρυνση δέντρων νότια στην ΒΙΠΕ πλησίον επιχείρησης.

Φωτογραφικό υλικό αναρτημένο στο LinkedIn της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ.

Σε συνεργασία με το αρμόδιο Δασαρχείο Άβαντα λήφθηκαν οι απαραίτητες άδειες και δόθηκαν οδηγίες για την απομάκρυνση αυτών από την ΕΤΒΑ. Η ΕΤΒΑ ολοκλήρωσε την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, ενώ σταδιακά καθαρίζει το οδικό δίκτυο από τα καμένα υλικά και λοιπά παραπροϊόντα.

Το άρθρο Αποκατάσταση βλαβών και ζημιών στο Επιχειρηματικό Πάρκο Αλεξανδρούπολης εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
apokatastasi-vlavon-kai-zimion-sto-epicheirimatiko-parko-alexandroupolis.htm
Τυχαία Θέματα