Αποχωρεί από το “πηδάλιο” της British Airways ο Alex Cruz. Αντικαθίσταται από τον Sean Doyle (Aer Lingus)

Αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της British Airways ο Alex Cruz, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Sean Doyle, σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Aer Lingus.

Η εν λόγω κίνηση αποτελεί μια από τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου International Airlines Group (IAG), μόλις

1,5 μήνες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο Luis Gallego, επικεφαλής της ισπανικής Iberia, ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στην IAG, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την εταιρεία να προσπαθεί να επιβιώσει από την πτώση της επιβατικής κίνησης λόγω COVID-19.

Να σημειωθεί ότι ο Cruz ηγείτο στην British Airways από το 2016 και θα παραμείνει ως μη εκτελεστικός πρόεδρος για μια μεταβατική περίοδο.

Επίσης, οι Cruz και Gallego είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στην ισπανική αεροπορική Vueling, που πλέον ανήκε επίσης στην IAG.

Οι τελευταίοι μήνες της θητείας του Cruz ήταν αρκετά ψυχοφθόροι, καθώς ήταν επιφορτισμένος με την περικοπή συνολικά 12.000 θέσεων εργασίας στην British Airways.

The post Αποχωρεί από το “πηδάλιο” της British Airways ο Alex Cruz. Αντικαθίσταται από τον Sean Doyle (Aer Lingus) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα