Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών και Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού

Απαγορεύθηκε η κυκλοφορίας βαρέως τύπου οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από το πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON ως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας και στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η χ/θ (Καστέλλα) έως την 42η χ/θ (Δερβένι), λόγω χιονόπτωσης.

Αναλυτικότερα, με απόφαση της Δ/σης Τροχαίας Αττικής, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου

επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 08.45 σήμερα (8/2/2022) έως την ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON ) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Επίσης, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι απαγορεύθηκε η κυκλοφορία, λόγω χιονόπτωσης, όλων των βαρέων οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η χ/θ (Καστέλλα) έως την 42η χ/θ (Δερβένι), με την κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Να σημειωθεί ότι, από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα:

Οχήματα οδικής βοήθειαςΦορτηγά που μεταφέρουν αλάτιΟχήματα εκτάκτου ανάγκης.

The post Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών και Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα