Άνοδος 1% στα έσοδα, α’ τριμήνου, της Royal Mail. Προσηλωμένη στις εξαγορές

Αύξηση 1% κατέγραψε στα έσοδα του α’ τριμήνου η Royal Mail, γεγονός που προκύπτει από τις θετικές επιδόσεις της GLS.

Έχοντας ως στόχο τις διεθνείς εξαγορές, στελέχη της Royal Mail δηλώνουν «Η ASM, που αποκτήθηκε τον Ιούνιο του 2016, παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές και παράλληλα βρίσκεται σε φάση ενοποίησης με την GLS Ισπανίας.

Στις ΗΠΑ, η GSO, που αποκτήθηκε πριν από 9 μήνες, λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες μας. Στις 6 Απριλίου του 2017, ανακοινώσαμε την εξαγορά της Postal

Express, μιας εταιρείας διανομής δεμάτων κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, αντί 13,3 εκατ. δολ. Στο μέλλον αναμένουμε η Postal Express να ενσωματωθεί στην GSO».

Επί βρετανικού εδάφους, η Royal Mail ανέφερε ότι το κομμάτι των ταχυμεταφορών βοήθησε να αντισταθμιστεί η συνεχώς μειούμενη πορεία του επιστολικού ταχυδρομείου, με άνοδος του όγκου πωλήσεων κατά 5% και των εσόδων κατά 3%.

Να σημειωθεί ότι, τα έσοδα από το παραδοσιακό ταχυδρομείο μειώθηκαν κατά 4%, ενώ ο όγκος επιστολών σημείωσε πτώση κατά 6%.

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις του τριμήνου, η Moya Greene, διευθύνουσα σύμβουλος της Royal Mail, δήλωσε: «Συνολικά, κάναμε καλή αρχή για το οικονομικό έτος. Τα έσοδα του ομίλου αυξήθηκαν κατά 1%, λόγω των ισχυρών επιδόσεων της GLS.

Η GLS εξακολουθεί να αποτελεί κινητήρια δύναμη για τον Όμιλο. Η συνεχιζόμενη, επικεντρωμένη επέκτασή της στη διεθνή αγορά, αυξάνει τη γεωγραφική μας διαφοροποίηση, την κλίμακα και την εμβέλειά μας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιδόσεις του ομίλου στο κομμάτι των επιστολών ήταν καλύτερες του αναμενόμενου, παρά τη συνεχιζόμενη επιχειρηματική αβεβαιότητα στο Ην. Βασίλειο, λόγω Brexit.

The post Άνοδος 1% στα έσοδα, α’ τριμήνου, της Royal Mail. Προσηλωμένη στις εξαγορές appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα