Άνοδο του κύκλου εργασιών στα 47,76 εκατ. σημείωσε η Makios Logistics το 2019. Πως κινείται το εφετινό έτος

Άνοδο του κύκλου εργασιών στα 47,76 εκατ. ευρώ σημείωσε πέρσι (σε επίπεδο ομίλου) η Makios Logistics, έναντι 42,78 εκατ. το 2018. Αντίστοιχα, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 2,91 εκατ., έναντι 2,28 εκατ. το 2018.

Επιμέλεια: Φώτης Φωτεινός

Σχετικά με το εφετινό έτος, η εταιρεία αναφέρει ότι η πρόβλεψη των οικονομικών μεγεθών για το σύνολο του έτους είναι πρακτικά αδύνατη.

Ωστόσο, οι πρώτες επιπτώσεις, όπως υπογραμμίζεται, φαίνεται να είναι θετικές για τον όμιλο και την εταιρεία,

καθότι ο κλάδος των logistics τροφίμων, που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων, παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των super markets.

«Σε δεύτερο χρόνο, όμως και εφόσον η κρίση δεν υποχωρήσει σύντομα και πλήξει τον τουρισμό στην Ελλάδα, αυτό θα έχει αρνητική επίδραση στη δραστηριότητά μας. Σύμφωνα με το θετικό σενάριο που επεξεργαζόμαστε, θα έχουμε μια μικρή αύξηση σε κύκλο εργασιών και καθαρά κέρδη, ενώ σύμφωνα με το αρνητικό θα έχουμε μια μικρή υποχώρηση», επισημαίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, το εφετινό επενδυτικό πλάνο της εταιρείας συμπεριλαμβάνει επένδυση 1 εκατ. ευρώ σε ψυκτικούς θαλάμους / τροχαίο υλικό.

Σημειώνεται ότι η Makios Logistics δραστηριοποιείται, κυρίως, στη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Έχει δύο αποθηκευτικά κέντρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στόλο 310 οχημάτων.

The post Άνοδο του κύκλου εργασιών στα 47,76 εκατ. σημείωσε η Makios Logistics το 2019. Πως κινείται το εφετινό έτος appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα