Αναλαμβάνει τα «ηνία» του τουρισμού ο Γ. Παράσχης του ΔΑΑ; Εντείνονται οι φήμες

Αλλαγές στη διοίκηση του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 31 Μαΐου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

O Γιάννης Ρέτσος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Electra Hotels, έπειτα από πολλά χρόνια στα «ηνία» του ΣΕΤΕ αποχωρεί και, όπως δήλωσε σε πρόσφατη τοποθέτησή του,

ο νέος πρόεδρος «δεν θα προέρχεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τουριστική αγορά, ως ισχυρός υποψήφιος προβάλλει ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου της Αθήνας, Γιάννης Παράσχης.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι ένα από τα πιο γνωστά μέλη του ΣΕΤΕ, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας και της Ελλάδας.

Με δεδομένο ότι οι περισσότερες αφίξεις τουριστών γίνονται στη χώρα μέσω των αεροπορικών εταιρειών / αεροδρομίων, οι σχέσεις αλληλεξάρτησης μεταξύ τουρισμού – αερομεταφορών γίνονται όλο και πιο προφανείς.

Το «στοίχημα» για τον κ. Παράσχη, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, είναι ότι αναλαμβάνει τον ΣΕΤΕ σε μια ανοδική πορεία, την οποία οφείλει να διασφαλίσει και ενισχύσει.

Το άρθρο Αναλαμβάνει τα «ηνία» του τουρισμού ο Γ. Παράσχης του ΔΑΑ; Εντείνονται οι φήμες εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα