Βαρκελώνη, Μάλτα και Μαρακές εντάχθηκαν στο χειμερινό πρόγραμμα ’21 – ’22 της Ryanair

Το χειμερινό πρόγραμμα, της περιόδου 2021-2022, για ταξίδια που ξεκινούν από τα τέλη Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η Ryanair.

Σύμφωνα με την αεροπορική, το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει «πάνω από 700 διαδρομές σε όλο το δίκτυο της Ryanair και άλλους που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες».

Στα πρόγραμμα περιλαμβάνονται δρομολόγια προς Κύπρο, Γκραν

Κανάρια, Βενετία, Τορίνο και Μιλάνο.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του χειμερινού προγράμματος, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση θέσεων με ναύλους από 29,99 ευρώ για ταξίδια από τον Οκτώβριο ’21 έως τον Μάρτιο ’22, διαθέσιμα για κράτηση στον ιστότοπο της Ryanair μέχρι τα μεσάνυχτα της 14η Φεβρουαρίου 2021.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Ryanair, Dara Brady, δήλωσε «Ενώ πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη διάθεση του εμβολίου θα οδηγήσει τους Ευρωπαίους στα αγαπημένα τους σημεία αυτό το καλοκαίρι, η Ryanair επιθυμεί να δώσει στους πελάτες περαιτέρω επιλογές και κάτι να περιμένουν, είτε πρόκειται για ένα διάλειμμα τον Ιούλιο, Οκτώβριο ή Δεκέμβριο.

Με 20 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση σε περισσότερες από 700 διαδρομές και άλλους προορισμούς που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες, οι πελάτες μας μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για μια χειμερινή απόδραση μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022, πάντα με τους χαμηλότερους ναύλους.

Έχουμε προσθέσει αγαπημένους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, η Μάλτα και του Μαρακές στη λίστα εφέτος, και για να γιορτάσουμε έχουμε ξεκινήσει μια πώληση θέσεων με εκπληκτικούς ναύλους διαθέσιμους από μόλις 29,99 € για ταξίδια από τον Οκτώβριο του 2021 έως το τέλος Μαρτίου 2022, κάτι που πρέπει να γίνει κράτηση πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 14 Φεβρουαρίου 2021. Δεδομένου ότι αυτοί οι εκπληκτικοί χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com».

The post Βαρκελώνη, Μάλτα και Μαρακές εντάχθηκαν στο χειμερινό πρόγραμμα ’21 – ’22 της Ryanair appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Ανακοινώθηκε, ’21-’22, Ryanair,anakoinothike, ’21-’22, Ryanair