Web – Panel ενημέρωσης: Ψυχολογική στήριξη στελεχών & εργαζομένων εφοδιαστικής αλυσίδας στη συγκυρία του Covid-19

Web – Panel ενημέρωσης, με θέμα «Ψυχολογική στήριξη στελεχών & εργαζομένων εφοδιαστικής αλυσίδας στη συγκυρία του Covid-19» διοργανώνει, σήμερα 7 Απριλίου, στις 17.00 το Supply Chain Institute.

Όπως αναφέρεται, διανύουμε μία πρωτοφανή για τη γενιά μας παγκόσμια αναταραχή από την πανδημία του Covid-19.

Οι περισσότεροι “αναγκαζόμαστε” να μένουμε και να εργαζόμαστε από το σπίτι. Κάποιες ομάδες επαγγελματιών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, με μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία τους.

Μεταξύ αυτών είναι και οι εργαζόμενοι στην εφοδιαστική αλυσίδα που τροφοδοτούν

την ελληνική αγορά με αγαθά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, η κατάσταση αναμένεται να διαρκέσει για σημαντικό χρονικό διάστημα, οπότε, τα logistics πρέπει να αντέξουν και να ανταπεξέλθουν στις νέες και πιεστικές συνθήκες εργασίας.

Το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη Planning, έχει δεσμευτεί  να μεταλαμπαδεύει τεχνογνωσία, γνώση, ενημέρωση και στήριξη στην αγορά logistics.

Με το νέο web-panel της Τρίτης 7 Απριλίου στις 17:00 , ερχόμαστε να δώσουμε tips & tricks ψυχολογικής στήριξης στελεχών και εργαζομένων εφοδιαστικής αλυσίδας στην εποχή του COVID-19, σε όσους λαμβάνουν ρίσκο στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, προκειμένου να συνεχίζει να εφοδιάζεται πλήρως η Ελληνική αγορά.

Στο web-panel της Τρίτης, με την συμμετοχή και την κατεύθυνση της Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπεύτριας Μαρίας Νικολάου, θα συζητήσουμε εργαλεία χρήσιμα στον επικεφαλής και στα στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας, για τη στήριξη της  ομάδας της πρώτης γραμμής και τη διαχείριση των προβλημάτων, που απορρέουν από  την αβεβαιότητα και την απομακρυσμένη επικοινωνία και εργασία, λόγω της  πανδημίας.  Στο panel δίνουν input δύο στελέχη logistics κορυφαίων επιχειρήσεων:

-Γιάννης Στάμος, Supply Chain & Logistics Manager της BIC και

-Λυκούργος Μανωλιάδης, Aναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της DIAKINISIS.

The post Web – Panel ενημέρωσης: Ψυχολογική στήριξη στελεχών & εργαζομένων εφοδιαστικής αλυσίδας στη συγκυρία του Covid-19 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα