Update για την επιστροφή άδειου εμπορευματοκιβωτίου στην Ελλάδα από την Hapag-Lloyd

Νέα ενημέρωση για την επιστροφή άδειου εμπορευματοκιβωτίου στην Ελλάδα εξέδωσε η Hapag-Lloyd.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα πρέπει πάντα να ελέγχουν την ιστοσελίδα της Hapag Lloyd λίγο πριν επιστρέψουν ένα άδειο εμπορευματοκιβώτιο στον ΣΕΠ. Greece return location

Όλα τα εισιτήρια

εισόδου εκδίδονται μόνο, αφού τα εμπορευματοκιβώτια εξέλθουν τον Τερματικό Σταθμό και εντός 2 ωρών από την ώρα εξόδου τους. Greece local information

Σε περίπτωση που τα κενά εμπορευματοκιβώτια πρέπει να επιστρέψουν στον τερματικό σταθμό, είναι απαραίτητο όλοι οι εμπλεκόμενοι να ενεργήσουν ως ακολούθως:

Συνδεθείτε στο σύστημα PCTΕισάγετε κοντέινερ και αριθμό κράτησης (booking no) για να βρείτε το εισιτήριό σαςΠροσθέστε τον κωδικό του μεταφορέα σας στο συγκεκριμένο εισιτήριο.

Σε περίπτωση αλλοδαπού οδηγού που δεν είναι εγγεγραμμένος στο σύστημα PCT, παρακαλείτε να διαθέσει τον αριθμό της κάρτας του και η HL θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίου.

Σε περίπτωση που ο ιστότοπος αναφέρει ως επιστροφή το συνεργαζόμενο Container Depot, μπορεί να το επιστρέψει χωρίς καμία φόρμα επιστροφής.

The post Update για την επιστροφή άδειου εμπορευματοκιβωτίου στην Ελλάδα από την Hapag-Lloyd appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα