O Λευτέρης Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος DHL ΝΑ Ευρώπης, στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022

Πόσο έχει επηρεάσει η γεωπολιτική κρίση την εφοδιαστική αλυσίδα της Ευρώπης; Πως ανταποκρίθηκε η Ελλάδα;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Νοτιοανατολικής Ευρώπης Ελευθέριος Σαμαράς θα μιλήσει στο 5ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου

και 1η Ιουνίου στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet), με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων.

Ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 10.00, στη συνεδρία που αφορά τη μετατροπή της Ελλάδας σε μεταφορικό κόμβο, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, του αναπληρωτή τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, του Προέδρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Dario Lo Bosco, του Προέδρου της HELLASTRON και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εγνατίας Οδού Κωνσταντίνου Κουτσούκου και του Dr. Max Clark, Vice President, Sector Manager PARSONS.

Για την παρακολούθηση του ITC 2022, παρακαλείσθε να προσέλθετε απευθείας στη Γραμματεία του Συνεδρίου στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

The post O Λευτέρης Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος DHL ΝΑ Ευρώπης, στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα