O Κ. Καραμανλής, ο Γ. Κεφαλογιάννης, o Γ. Καραγιάννης και ο Γ. Ξιφαράς στο 4ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

Σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πρόκειται να συμμετάσχει στις εργασίες του 4ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών (Infrastructure & Transport Conference 2021 – ITC 2021), το οποίο θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Ιουλίου στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Ειδικότερα, στις εργασίες του συνεδρίου πρόκειται να συμμετάσχουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης,

ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς.

Το συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώνεται από τις ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com, θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό συνέδρων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της περιόδου, αλλά και με δυνατότητα live streaming.

H 1η ημέρα του συνεδρίου (Πέμπτη 1 Ιουλίου) είναι αφιερωμένη στις Υποδομές και η 2η (Παρασκευή 2 Ιουλίου) στις Μεταφορές.

Σε live streaming οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών

Λόγω των εφετινών ειδικών συνθηκών, το ITC 2021 – 4o Συνέδριο Υποδομών Μεταφορών θα μεταδίδεται ζωντανά μέσα από το YouTube.

The post O Κ. Καραμανλής, ο Γ. Κεφαλογιάννης, o Γ. Καραγιάννης και ο Γ. Ξιφαράς στο 4ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Κ, Καραμανλής, Κεφαλογιάννης, Καραγιάννης, Ξιφαράς, 4ο Συνέδριο Υποδομών, Μεταφορών,O k, karamanlis, kefalogiannis, karagiannis, xifaras, 4o synedrio ypodomon, metaforon