MED FRIGO και CARGO MED έδωσαν το “παρών” σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές εκθέσεις

Η MED FRIGO/CARGO MED, παρούσα σε σημαντικές εκδηλώσεις που αφορούν τα τρόφιμα ελεγχόμενης θερμοκρασίας και τα logistics τους, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από δύο από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις των κλάδων τους σε Παγκόσμιο επίπεδο, την “CONXEMAR 2022” και την “FRUIT ATTRACTION”.

H έκθεση “CONXEMAR 2022”, που διεξήχθη στο Βίγκο το διάστημα 4–6 Οκτωβρίου 2022, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις διεθνώς με αντικείμενο

τα καταψυγμένα τρόφιμα, με εξειδίκευση τα κατεψυγμένα προϊόντα θάλασσας.

Στο περίπτερό της η MED FRIGO, ως μέλος του συνδέσμου SEAFOODWAYS, υποδέχτηκε πολλούς σημερινούς συνεργάτες και φίλούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και νέους δυνητικούς πελάτες, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα των ποιοτικών υπηρεσιών logistics, και τη συμβολή τους στην σταθερή ανάπτυξη εμπορικών δικτύων.

Η “FRUIT ATTRACTION 2022”, διεξήχθη το ίδιο χρονικό διάστημα στην Μαδρίτη η οποία αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό εργαλείο αναφοράς για την παγκόσμια εμπορία φρούτων και λαχανικών και τα logistics τους. Με εμπειρία από προηγούμενες εκθέσεις, τα στελέχη κινήθηκαν με ευελιξία στην τεράστια έκθεση 1.800 εκθετών και 100.000 επισκεπτών και με στοχευμένες συναντήσεις παρουσίασαν τα νέα project της εταιρείας σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείας του κλάδου, συναντώντας φίλους και συνεργάτες.

Κατά τη πενθήμερη συμμετοχή τους στις δύο εκθέσεις, τα στελέχη της εταιρείας πραγματοποίησαν πάνω από 200 συναντήσεις, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας στη ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα, να διερευνήσουν νέες ανάγκες και να παρουσιάσουν το εκτενές δίκτυο και τις λύσεις τις οποίες η εταιρεία προσφέρει 24/7.

Σε αυτές τις διοργανώσεις το γκρουπ MED FRIGO, CARGO MED εκπροσώπησαν οι Γιώργος Βασιλακόπουλος εμπορικός διευθυντής του ομίλου, Γεωργία Μπρακατσέλου υπεύθυνη ανάπτυξης CARGO MED και Ανδριάννα Γκολφινοπούλου προϊστάμενη Επιχειρήσεων Εισαγωγής Ιβηρικής CARGO MED.

The post MED FRIGO και CARGO MED έδωσαν το “παρών” σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές εκθέσεις appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα