Το video της εκδήλωσης Shaping the Mobility of Tomorrow. Συμμετείχαν Γ. Κεφαλογιάνης, Αλ. Σδούκου, Free Now, VOLVO, BEAT και ITS Europe

Τα επόμενα βήματα στην ηλεκτροκίνηση, τόσο από πλευράς της Πολιτείας, όσο και της αγοράς παρουσιάστηκαν στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα Shaping the Mobility of Tomorrow, στην οποία μετείχαν οι  Γιάννης Κεφαλογιάννης, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας, Marc Berg, CEO,

Free Now, Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Volvo Cars Hellas, Βασίλης Ντάνιας, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Beat και Άγγελος Αμδίτης, διευθυντής Έρευνας στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) του ΕΜΠ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών (ERTICO-ITS Europe) και αναπληρωτής πρόεδρος Δ.Σ. ΟΑΣΑ.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκαν θέματα και συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον των αστικών μετακινήσεων, τις νέες υπηρεσίες και δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, καθώς επίσης και η συμβολή της ηλεκτροκίνησης στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Το metaforespress.gr ήταν μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας και ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, Φωτεινός Φώτης συντόνισε το πάνελ της ανοιχτής συζήτησης. 

The post Το video της εκδήλωσης Shaping the Mobility of Tomorrow. Συμμετείχαν Γ. Κεφαλογιάνης, Αλ. Σδούκου, Free Now, VOLVO, BEAT και ITS Europe appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα