Ken Allen, CEO DHL Express: Ο τουρισμός μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και το εμπόριο της Ελλάδας

«Τα μηνύματα από την Ελλάδα είναι ενθαρρυντικά. Ο τουρισμός μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και το εμπόριο», σχολίασε, σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο CEO της DHL Express Ken Allen, στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου hub της εταιρείας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Η DHL

Express έχει ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση του κέντρου διαλογής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», επενδύοντας 15,6 εκατ. ευρώ και διαβλέποντας τη δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου και των εξαγωγών ολοένα και περισσοτέρων μικρών και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων.

Στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την παγκοσμιοποίηση των αγορών στάθηκε ο CEO της DHL Express, παραθέτοντας συναφή στατιστικά στοιχεία.

«Η εταιρεία προωθεί λύσεις για την εξωστρέφεια των ΜμΕ. Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στη τεχνολογία για να εξάγουν προϊόντα. Η DHL παρέχει τη σχετική τεχνογνωσία», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, το 2018 οι διαδικτυακοί καταναλωτές θα ανέλθουν στα 1,8 δις., με την αξία του ηλεκτρονικού εμπορίου να αγγίζει τα 3,4 τρις. δολ. το 2019.

Στο παρακάτω video, από το 4′ 40”, περιέχονται δηλώσεις του CEO της DHL Express για το e-commerce.

Φ. Φωτ.

The post Ken Allen, CEO DHL Express: Ο τουρισμός μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και το εμπόριο της Ελλάδας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα